THEATERTEAMBUILDINGDAG  DECORSCHILDEREN      - creatief-speciaal-origineel-bijzonder-

Wat is er nu leuker dan tijdens een bedrijfsuitje met het hele team op het podium van de schouwburg een decor te schilderen?

Een sterk team leidt tot goede resultaten, of je het nu hebt over een verkoop- of marketingteam, de afdeling HR of boekhouding. Of over het hele bedrijfsteam organisatie-breed. Wil je op een heldere manier inzichtelijk krijgen hoe je team samenwerkt, waar de knelpunten zitten en hoe je meer begrip voor elkaar kunt krijgen? Dan is een theatertraining een handige en vooral ook leuke tool om je mensen bij elkaar te brengen en ze door goede samenwerking op een hoger niveau te kunnen laten opereren.

De deelnemers aan de theatertraining krijgen de taak om samen een opdracht te voltooien. De wijze waarop zij die opdracht opstarten, uitvoeren en opleveren geeft voor managers of bedrijfseigenaren veel handvatten om datgene wat tijdens de training wordt geleerd toe te gaan passen in de bedrijfsvoering.

Hoe? Dat bespreken we uiteraard uitvoerig maar er zijn drie basismogelijkheden:

◉    Basisprogramma Decorschilderen van en door Ellen Windhorst, waarbij de opdrachtgever  voor input zorgt voor het thema van de  dag             

◉    Basisprogramma Decorschilderen aangevuld met een bedrijfstraining door Agile-coach Jona Rens

◉     Basisprogramma Decorschilderen aangevuld met een muzikale theaterworkshop door zangeres en presentatrice Sophie van Hoytema

Uiteraard wordt de dag afgesloten met een presentatie in het zelf geschilderde decor!

Contact: 0621418855   ellen.windhorst@gmail.com

Even voorstellen

Ellen Windhorst (Kunstenaar Decorschilder)

Al meer dan 20 jaar schildert Ellen decors voor theatergezelschappen, ontwerpt ruimtes en decors en geeft kunstonderwijs en workshops aan kinderen en volwassenen.

Zij volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, afd. tekenen&kunstgeschiedenis. Hier behaalde zij haar 1ste gr. lesbevoegdheid en heeft na een schildersopleiding aan het Pratt Institute te New York een aantal jaren lesgegeven. Sinds lange tijd is zij werkzaam in het theater en werkte o.m voor ITA, Theo Maassen, Lebbis, Pieter Derks, Orkater e.v.a. Tevens maakt zij  wandschilderingen op aanvraag.

www.ellenwindhorstdecor.nl

Jona Rens (Managementdrives trainer en Agile coach)

Jona heeft een achtergrond in het theater en is alweer jaren actief in het bedrijfsleven. Zij helpt teams, binnen een agile context, om effectief samen te werken en zo beter op elkaar ingespeeld te raken. Hierdoor zullen de resultaten verbeteren. 

Zij kan als geen ander haar agile ervaring uit de theaterwereld inzetten in het bedrijfsleven: met multidisciplinaire teams kort cyclisch opleveren en aanpassen op basis van feedback, om zo uiteindelijk een goed product op te leveren.


www.linkedin.com/in/jona-epicagility/

Sophie van Hoytema (Actrice Zangeres Presentatrice)

Sophie is presentatrice, cabaretière, zangeres, actrice, dagvoorzitter en gespreksleider inéén. Ze trok de afgelopen jaren met haar eigen theatervoorstellingen door het land, presenteerde de RLT4-serie Snowmagazine, maar was ook gespreksleider op een congres over de toekomst van de gezondheidszorg.

De kiem voor deze veelzijdigheid ligt ongetwijfeld in haar uiteenlopende opleidingen. Zij voltooide eerst een studie Technische Bestuurkunde aan de TU in Delft en daarna de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Zij kan zich met haar academische achtergrond snel inhoudelijk verdiepen en kan daar vervolgens haar eigen creatieve draai aangeven. 

Die combinatie van vaardigheden komt vooral naar voren in haar ‘cabaret op maat’ waarin zij (bedrijfs)presentaties kan ombuigen tot een luchtige, licht verteerbare show. 

Zij weet met het team van de dag een passende muzikale voorstelling in het door het team zelf gemaakte decor te realiseren, waarbij de lol en de humor een grote rol zullen spelen.

 www.sophievanhoytema.nl


Programma

ontvangst met koffie+

decorschilderworkshop 

backstagetour

lunch

bedrijfstraining of muzikale theaterworkshop

presentatie op het podium

drankje in foyerAantal deelnemers

Vanaf 15  personen tot een maximum van 30 deelnemers. Grotere groepen kunnen we over meerdere dagen verdelen. 

De workshops en trainingen worden op maat aangeboden. 

(het aantal personen hangt momenteel af van de richtlijnen volgens het RIVM)

Tarieven

Wij bieden de workshop aan voor het vaste starttarief van  €XXXX  dit is voor 15 deelnemers. Voor iedere extra deelnemer brengen wij 40,- in rekening.

Daarnaast bieden wij een totaalpakket €70,- per persoon met daarin koffie+, lunch, thee, fris en een afsluitende borrel. 

Het aantal deelnemers kan tot 2 weken van te voren worden gewijzigd.

Zie ik u in het theater? Bel voor meer informatie: 0621418855

Copyright © All rights reserved.
Using Format