THEATERTEAMBUILDINGDAG  DECORSCHILDEREN      - creatief-speciaal-origineel-bijzonder-

Wat is er nu leuker dan tijdens een bedrijfsuitje met het hele team op het podium van de schouwburg een decor te schilderen?

Een sterk team leidt tot goede resultaten, of je het nu hebt over een verkoop- of marketingteam, de afdeling HR of boekhouding. Of over het hele bedrijfsteam organisatie-breed. Wil je op een heldere manier inzichtelijk krijgen hoe je team samenwerkt, waar de knelpunten zitten en hoe je meer begrip voor elkaar kunt krijgen? Dan is een theatertraining een handige en vooral ook leuke tool om je mensen bij elkaar te brengen en ze door goede samenwerking op een hoger niveau te kunnen laten opereren.

De deelnemers aan de theatertraining krijgen de taak om samen een opdracht te voltooien. De wijze waarop zij die opdracht opstarten, uitvoeren en opleveren geeft voor managers of bedrijfseigenaren veel handvatten om datgene wat tijdens de training wordt geleerd toe te gaan passen in de bedrijfsvoering.

Hoe? Dat bespreken we uiteraard uitvoerig:

◉    Basisprogramma Decorschilderen van en door Ellen Windhorst, waarbij de opdrachtgever  voor input zorgt voor het thema van de  dag           Uiteraard wordt de dag afgesloten met een presentatie in het zelf geschilderde decor!

Contact: 0621418855   ellen.windhorst@gmail.com

Even voorstellen

Ellen Windhorst (Kunstenaar Decorschilder)

Al meer dan 20 jaar schildert Ellen decors voor theatergezelschappen, ontwerpt ruimtes en decors en geeft kunstonderwijs en workshops aan kinderen en volwassenen.

Zij volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, afd. tekenen&kunstgeschiedenis. Hier behaalde zij haar 1ste gr. lesbevoegdheid en heeft na een schildersopleiding aan het Pratt Institute te New York een aantal jaren lesgegeven. Sinds lange tijd is zij werkzaam in het theater en werkte o.m voor ITA, Theo Maassen, Lebbis, Pieter Derks, Orkater e.v.a. Tevens maakt zij  wandschilderingen op aanvraag.

www.ellenwindhorstdecor.nl

Programma

ontvangst met koffie+

decorschilderworkshop 

backstagetour

lunch

presentatie op het podium

drankje in foyerAantal deelnemers

Vanaf 15  personen tot een maximum van 30 deelnemers. Grotere groepen kunnen we over meerdere dagen verdelen. 

De workshops  worden op maat aangeboden. 


Tarieven

Wij bieden de workshop aan voor het vaste starttarief van  €2250,- (exclusief daghuur schouwburg, dit verschilt per locatie)  dit is voor 15 deelnemers. Voor iedere extra deelnemer brengen wij 40,- in rekening.

Daarnaast bieden wij een totaalpakket €70,- per persoon met daarin koffie+, lunch, thee, fris en een afsluitende borrel. 

Het aantal deelnemers kan tot 2 weken van te voren worden gewijzigd.

Zie ik u in het theater? Bel voor meer informatie: 0621418855

Using Format